Geen truttige trouwfoto’s

Ik maak inspirerende bruidsfotografie door heel Nederland en daar buiten

TROUWFOTOGRAAF & BRUIDSFOTOGRAAF

  • 100% tevredenheid gegarandeerd 👍🏽

  • door klanten beoordeeld met gemiddeld een 4.9 ⭐️

  • trouwfoto's opgeleverd binnen één week 📅

IK LEG JULLIE VERHAAL OP EEN CREATIEVE MANIER VAST!

Ik zie je al denken, hoe wil je dat doen dan? We hebben nog nooit een fotoshoot gedaan en hebben geen idee hoe we dit moeten doen? Is het niet ongemakkelijk om steeds te poseren? Ben je wel eens op een bruiloft geweest waar de bruidsfotograaf steeds op de voorgrond staat en alles regisseert? Heb je op een bruiloft wel eens belangrijke momenten gezien die de bruidsfotograaf niet zag? Heb je van vrienden gehoord dat ze maanden op hun foto’s en trouwalbum moesten wachten?

Dit is mijn manier

Ik ben een ervaren en creatieve fulltime bruidsfotograaf, en heb meer dan 400 bruiloften vastgelegd. Op de bruiloft kan ik me goed tussen de gasten mengen waardoor je niet door hebt dat je wordt gefotografeerd. Op deze manier kun je heerlijk genieten van je bruiloft. Op de juiste momenten sta ik klaar om journalistieke foto’s te maken en waar nodig stuur ik de fotoshoot wat aan. Doordat ik sinds 2008 fulltime bruidsfotograaf ben in Nederland en het buitenland kan ik me volledig focussen op jullie bruiloft en zorg ik ervoor dat jullie binnen een week de foto’s en het ontwerp van het trouwalbum ontvangen.

Wees gerust, en laat mij je bruiloft op de manier vastleggen zoals jij je had voorgesteld!

Mijn specialiteit

Ik heb een neus voor het vastleggen van unieke, spontane momenten, die ontstaan uit situaties die we samen opzetten. Ik ben erop gericht om onopvallend aanwezig te zijn tijdens de gebeurtenissen, zodat ik de juiste momenten kan vastleggen zonder dat de aandacht wordt afgeleid van de bruid en bruidegom. Ik ben daardoor in staat om de emoties, de liefde en de vreugde vast te leggen die zo'n bijzondere dag typeren. Mijn doel is om de herinneringen van deze dag levendig en authentiek vast te leggen, zodat de bruid en bruidegom er nog jaren later van kunnen genieten.

De foto hieronder: Nadat we de officiële groepsfoto’weemaakt hadden was er tijd over voor een grappige variant op de groepsfoto. Ik heb gevraagd aan de mannen om op de juiste plek te staan en heb ze een kleine opdracht gegeven. Door de mannen niet te lang te laten nadenken heb ik deze spontane groepsfoto kunnen maken welke nu groot aan de muur hangt bij het bruidspaar.

TROUWFOTOGRAAF & BRUIDSFOTOGRAAF

achter de schermen bij een groepsfoto tijdens een trouwshoot

Bruiloften fotograferen, of het nu hier in ons eigen land of in het buitenland is, is altijd een avontuur voor mij. Ik hou ervan om op onverwachte plekken te fotograferen en nooit te weten wat voor momenten of licht ik tegen zal komen. Dat maakt elke bruiloft uniek en spannend. Ik moet altijd op mijn hoede zijn en goed vooruitlopen op wat er gaat gebeuren. Als fulltime bruidsfotograaf is dit voor mij gewoon onderdeel van mijn werk. Bovendien houd ik ervan om me aan te passen aan elke situatie en er het beste uit te halen.

TROUWFOTOGRAAF & BRUIDSFOTOGRAAF

Wat andere bruidsparen zeggen over trouwshoot

Mijn filosofie

DE BESTE TROUWFOTOGRAFIE IS ONGEDWONGEN

Het is wanneer je jezelf bent en de camera vergeet. Het gaat om al die moment tussendoor. Niet gepland. Niet geposeerd. Gewoon echte momenten vastgelegd op de mooiste mogelijke manier.

Gaaf toch?

Dit zijn precies de soort trouwfoto's waar je al die tijd van hebt gedroomd. Zij zullen schitteren in je album of op je muur, en elke keer als je thuiskomt, zullen ze je direct terugvoeren naar de magische emoties van jullie speciale dag. Hoe geweldig is het om elke dag omringd te zijn door deze prachtige herinneringen! Laten we samen zorgen voor foto's die stralen van de liefde en vreugde.

Als bruidsfotograaf ben ik altijd op zoek zijn naar unieke momenten om vast te leggen. En als de situatie even wat rustiger is, ben ik achter mijn computer bezig om de foto's van die dag uit te zoeken en te bewerken. Omdat ik op dezelfde dag al begin met het uitzoeken van de foto’s, heb ik een helder beeld van de sfeer van de dag en weet ik nog precies welke foto's goed zijn gelukt. Door deze werkwijze kan ik de snel beste foto's voor jullie selecteren en bewerken. Dankzij deze manier van werken, hebben jullie binnen een mum van tijd toegang tot alle fantastische foto's via onze online galerij.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik scoor gemiddeld een 9.4 op basis van 171 reviews
Daarnaast hebben we ook Google Reviews waar we gemiddeld een 4.9 scoren

TROUWFOTOGRAAF & BRUIDSFOTOGRAAF

Trouwshoot bruidsfotografie met emotionele vader
trouwshoot preperations aankleden van de bruid
Trouwshoot bruidsfotografie in het bos met bruidspaar
Trouwshoot bruidsfotografie van het bruidspaar rennend met een fakkel
trouwshoot groepsfotos met de mannen
trouwshoot bruidspaar zoenend in het park
Trouwshoot bruidsfotografie dansend bruidspaar
trouwshoot einde feest sterren
Trouwshoot bruidsfotografie tijdens de ceremonie in Vlietzicht Rijswijk
trouwshoot bruidsfotografie de bruidstaart
trouwshoot bruidsfotografie tijdens de ceremonie
trouwshoot bruidsfotografie Scheveningen
trouwshoot bruidspaar op het strand tijdens golder hour sunset

Je trouwshoot ontvang je in 4 simpele stappen

  • Stap 1

    Stuur mij een mail vanaf de website of plan zelf een datum voor het digitale intake gesprek

  • Stap 2

    Je kunt direct boeken tijdens het intakegesprek of een paar dagen er over nadenken.

  • Stap 3

    Wanneer jullie me geboekt hebben, ontvangen jullie een maand voor de bruiloft een vragenlijst met de details van de dag die we samen doornemen.

  • Stap 4

    Na de bruiloft bewerk ik alle bruikbare beelden en plaats ik deze op de onlie gallery. Jullie krijgen van mij ook een mooie slideshow met de gaafste foto’s van de dag.

bruidsfotograaf Stefan Segers

Ik ben Stefan Segers

Bruidsfotograaf uit Zoetermeer - Zuid-Holland sinds 2008 in heel Nederland en buitenland

Mijn liefde voor fotografie is begonnen bij modelfotografie omdat je daar erg veel creativiteit moet gebruiken om elke keer weer een origineel resultaat te krijgen. Daarnaast ben ik families gaan fotograferen waarbij de momenten en spontaniteit erg belangrijk zijn.

Uiteindelijk gingen vrienden te trouwen en wilden ze geen standaard trouwfotograaf inhuren.

Ze wilde gewoon hun dag herbeleven, en hadden iemand nodig die hun er prachtig uit kon laten zien.

Bruidsfotografie

Bruiloften zijn de meest memorabele momenten in ons leven en verdienen dan ook de beste trouwfoto’s. Als bruidsfotograaf & trouwfotograaf sta ik altijd paraat om deze momenten vast te leggen en jullie herinneringen voor altijd te bewaren. Mijn stijl is natuurlijk en onopvallend, waardoor ik de spontane momenten op de gevoelige plaat kan vastleggen. Ik geloof dat trouwfoto's niet alleen mooi moeten zijn, maar ook jullie verhaal en emoties moeten weergeven. Laat mij jullie verhaal vastleggen, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Mijn tarieven liggen tussen de € 1499,- en € 3395,-.

Voor mijn bruidsfotografie met trouwalbum en feest fotografie experience krijg je het volgende:

  • Fotografie van aankleden tot diner of tot einde feest.

  • Drone beelden (waar gevlogen mag worden).

  • Online, met een wachtwoord beveiligde galerij.

  • Gave slideshow met de mooiste foto’s en muziek.

  • Tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's.

  • Professioneel en uniek ontwerp van het trouwalbum.

Op mijn tarieven pagina heb ik een uitgebreide uitleg van alle mogelijkheden.

Ben je er klaar voor om herinneringen te maken? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvend online video gesprek

trouwshoot bruidsfotografie - rennende kinderen
trouwshoot bruidsfotografie duiven los laten hofstede meerzigt

Let’s talk

ben je enthousiast geworden?